Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Компаси

Марка: Levenhuk Model: 74116
Компас Levenhuk Army AC10 е професионален уред за навигация и ориентиране. Той Ви помага да поддържате правилната посока в гората, да чертаете маршрут на карта и да преценявате разстоянието между отдалечени обекти. Армейският Levenhuk AC10 е отличен избор за професионални спортисти, ловци, рибари, г..
25,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 74117
Компас Levenhuk Army AC20 е професионален уред за навигация и ориентиране. Той Ви помага да поддържате правилната посока в гората, да чертаете маршрут на карта и да преценявате разстоянието между отдалечени обекти. Армейският Levenhuk AC20 е отличен избор за професионални спортисти, ловци, рибари, г..
47,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 70825
Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По кр..
17,95 лв.
Компас Levenhuk DC45
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 30356
Този компактен и надежден компас Levenhuk DC45 ще се окаже полезен в различни ситуации: ориентиране, проследяване и дори астрономически наблюдения.Когато се опитвате да наблюдавате небето при силна светлина или когато Полярната звезда не може да се види на небесната сфера, може да е трудно да наме..
11,95 лв.
Компас Levenhuk LabZZ CM2
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 70826
Компасът Levenhuk LabZZ CM2 е туристически модел на Levenhuk LabZZ серията за деца. С този компас детето ще се научи да използва най-простите навигационни инструменти, да се ориентира по карта, да търси местоположения и ще бъде в състояние да намери най-краткия път до целта в града или извън него...
9,49 лв.
1 - 5 / общо 5