Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Книги

Марка: Levenhuk Model: 72250
Познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ е интересна и информативна книга за деца над 6-годишна възраст. Тя ще въведе детето в мистериозното и безкрайно космическо пространство. Всяка част на книгата развива отделна тема: историята на космическите изследвания, телескопите, Слънцето, план..
29,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 77893
Образователната книга „Невидимият свят“ ще помогне на децата да научат повече за изумителния микросвят. Книгата съдържа любопитни факти, описания на прости опити и цветни илюстрации. Тя разказва за сложни неща по лесен за разбиране начин. Можете да прочете за микроскопа, неговата конструкция, структ..
23,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 72251
Информативната книга на Levenhuk „Невидимият свят“ ще помогне на младите учени да научат всичко, което искат да знаят за микроскопите и микроскопските наблюдения. Те ще започнат с изучаването на историята на микроскопа, неговата конструкция и основните принципи за работа с оптични инструменти. О..
29,95 лв.
Голяма планисфера Levenhuk M20
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 72241
Планисфера е въртяща се звездна карта, която бързо и лесно Ви помага да разберете кои небесни обекти може да бъдат наблюдавани от Вашето местоположение на дадена дата и време. Докато наблюдавали нощното небе, нашите предци забелязали, че то се променя постоянно през годината. Поради въртенето на..
14,95 лв.
Комплект космически плакати Levenhuk
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 72242
Комплектът се състои от 3 плаката: Луната, Слънчевата система, Слънцето и други звезди. Размери на плаката: A1 (84x60 cm). Материали: гланцирана хартия. Да образоваме хората за Вселената винаги е била нашата страст. Ние наистина вярваме, че основното познание за астрономията е много важно за обр..
35,95 лв.
Наръчник за астронома „Вижте всичко“
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 72249
Александър Шимбалев е написал много полезна книга за начинаещи астрономи. Тя съдържа информация за много аспекти на астрономията. Тя е лесно четиво, без твърде много технически подробности, обясняващо всичко, което Ви е необходимо да знаете за своя телескоп и космоса като цяло. Главите са свърза..
29,95 лв.
1 - 6 / общо 6