Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Окуляри

Марка: Levenhuk Model: 50775
Лещата на Барлоу 2,5х Levenhuk е аксесоарът, който увеличава ефективното фокусно разстояние на телескопа 2,5 пъти. Тя се поставя във фокусиращото устройство непосредствено пред окуляра. Благодарение на диаметъра на тръбата 1,25” няма проблеми със съвместимостта. Лещата на Барлоу дава възможнос..
95,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50773
Лещата на Барлоу Levenhuk 2x е отличен избор за разширяване на комплекта оптични принадлежности на всеки любител астроном. Тя може да се използва с различни окуляри и да удвои тяхното увеличение. Благодарение на стандартния диаметър на тръбата 1,25”, лещата на Барлоу е съвместима с повечето съ..
69,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50774
Лещата на Барлоу Levenhuk 2x ED е оптична принадлежност, която удвоява фокусното разстояние и увеличението на телескопа. Благодарение на многоелементната оптична конструкция и ахроматичните лещи с цялостно многослойно покритие, изработени от стъкло с изключително ниска дисперсия, аксесоарът предава ..
279,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50777
Лещата на Барлоу с увеличение 5х Levenhuk е апохроматична леща с многослойно покритие на всички оптични елементи, която увеличава пет пъти увеличението на всеки телескоп. Тази леща елиминира ефективно оптичните изкривявания и създава ясно и рязко изображение в цялото зрително поле. Тя е съвместима с..
119,95 лв.
Марка: Bresser Model: 74533
In addition to the objectives, eyepieces provide the magnification of the image. If using a highly magnifying eyepiece it’s necessarily to ensure a sufficient illumination. Compatible with:Bresser Researcher ICD Bresser Biorit ICD Bresser Biorit ICD LL Bresser Biorit ICD CS Bresser Advance I..
89,95 лв.
Марка: Bresser Model: 74534
The 10x eyepiece is suitable for all microscopes with 23.2mm eyepiece tube diameter. This diameter is widely used in stereo microscopes, also from other brands or manufacturers. Please select the eyepiece magnification in correspondence to the objective you are using. A low objective magnification a..
99,95 лв.
Марка: Bresser Model: 74535
This Widefield Eyepiece 20x is compatible to the following Bresser microscopes:Biorit ICD Researcher ICD Halogen Researcher ICD LED/Akku Advance ICDBresser does not only offer many different microscopes but also much accessories. The eyepieces provide, along with the objectives, the magnificatio..
99,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50759
Класически симетричен окуляр. Фокусно разстояние: 12 mm. Зрително поле: 50°. Levenhuk Plössl 12 mm е универсален окуляр, който е добро допълнение към всеки телескоп. Той е добър избор за рефракторни, рефлекторни или катадиоптрични телескопи. Благодарение на диаметъра на тръбата 1,25” няма проб..
95,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50760
Levenhuk Plössl 15 mm е окуляр с многоелементна оптика с фокусиращо устройство 1,25”. Този универсален окуляр е подходящ за телескопи от всички марки и конструкции и може да се използва за наблюдения на космическото пространство и далечния Космос. Зрителното поле е 50° и дава възможност да се ..
95,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50761
Окулярът с многоелементна оптика Levenhuk Plössl 20 mm с диаметър на тръбата 1,25” е добър избор за търсене и изучаване на астрономически обекти. Може да се използва с телескопи от всички марки и с всякакви оптични конструкции. Окулярът е снабден с резба за филтър, която може да осигури по-инт..
95,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50763
Окулярът Levenhuk Plössl 32 mm е отличен избор за наблюдение на мъглявини, галактики и звездни купове. Монтиран на всеки телескоп, той осигурява малко увеличение, което е удобно за изучаване на далечния Космос. Отличава се с удобно зрително поле 50° и резба за монтаж на светлинен филтър. Окулярът е ..
119,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 50756
Levenhuk Plössl 4 mm е късофокусен окуляр с многоелементна оптика с диаметър на тръбата 1,25”. Може да се използва с повечето съвременни телескопи от всички марки и с всякакви оптични конструкции. Чудесен избор за наблюдение на Луната и на планетите от Слънчевата система. Благодарение на специ..
83,95 лв.
1 - 12 / общо 66