Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Измервателни инструменти

Model: 82541
Ermenrich NetGeeks NP25 е PoE тестер на кабели за захранвани по етернет мрежи. Той се използва за настройка на IP телефония, внедряване на IP системи за наблюдение, свързване на безжични точки за достъп и др. Ermenrich NetGeeks NP25 поддържа всички видове PoE устройства. Той може да проверява експло..
89,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81735
Ermenrich Zing CT30 е автомобилен тестер, който измерва количеството ток в електрическата верига. Устройството трябва да бъде монтирано на мястото на предпазителя на автомобила и предпазителят трябва да бъде поставен в слота за предпазител, за да защити веригата. Измерванията са бързи и точни и не е..
19,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81431
Газовият детектор Ermenrich NG20 е преносим газов детектор с мигновено действие и интуитивно управление за откриване на течове на газ. Той трябва да бъде винаги на разположение, ако в къщата има газови уреди, като печка, бойлер, камина, котел и др. Той ще предотврати възникване на пожар, като сигнал..
31,95 лв.
Model: 83068
Детекторът за газове Ermenrich NG35 е компактен, преносим уред, който Ви позволява да откривате бързо присъствието на запалими газове: водород, метан, пропан, бутан, етилен и много други. Чувствителният датчик открива концентрации на газове в диапазона от 0 % до 100 % ДГВ; прагът на задействане на а..
149,95 лв.
Model: 83069
Детекторът за газове Ermenrich NG60 е от съществено значение за определяне на концентрацията на запалими газове, сероводород и кислород във въздуха и за осигуряване на безопасност на работното място или у дома. В зависимост от вида на газа устройството измерва неговата концентрация в % ДГВ (долна гр..
239,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81729
Ermenrich Wett MW10 е детектор за влага с щифтове за определяне на съдържанието на влага в дърво, строителни смеси и разтвори. Устройството може също така да измерва температура в Целзий или Фаренхайт. Лесно управление с един бутон. Измерванията се показват на вградения екран с големи цифри и ярка с..
27,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81429
Ermenrich MW20 е преносим влагомер или детектор за влага. Той може да измерва бързо влажността на различни материали: дърво, картон, бамбук, тухли, мазилка, замазка или хоросан. Той е незаменим инструмент в строителството, дърводелството, мебелното производство и дървообработването, също така е поле..
29,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81730
Преносимият детектор за влага Ermenrich Wett MW30 (влагомер) ви позволява бързо да измервате съдържанието на влага в строителни материали и продукти от дърво. Това е особено важно за снабдяването с материали, производството, дърводелството и поддръжката на домакинството. Устройството може да работи ..
34,95 лв.
Model: 82542
Детекторът за запушване на тръби в стени Ermenrich Ping ES20 е предназначен за локализиране на запушвания в метални и неметални тръби, произведени от стомана, мед, желязо, PVC, пластмаса или цимент. Той е великолепен инструмент за проверка на състоянието на водопроводни и канализационни тръби, както..
139,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81748
Ermenrich Ping SA30 е преносим детектор за издатини, който работи в няколко режима. Това е полезен инструмент за строители, монтажници, майстори по ремонта и други специалисти. Полезен е и в ежедневието. Детекторът използва електронни сензори за сканиране на стени, тавани или подови повърхности, за ..
19,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81746
Детекторът за издатини Ermenrich Ping SD20 е малък, но много практичен инструмент, който е необходим за проверка на стените преди пробиване. Можете бързо да разберете дали в стената има кабели, както и скрити метални или дървени предмети (напр. арматура, греди и крепежни елементи). Детекторът ще бъд..
13,95 лв.
Марка: Ermenrich Model: 81749
Ermenrich Ping SM30 е лесен за използване инструмент с вграден течнокристален екран, който ще Ви помогне да намерите скрити кабели и други предмети в стените. Може да се използва в ежедневието и за професионални цели от строители, майстори по ремонта и монтажници. Детекторът може да се използва за с..
27,95 лв.
1 - 12 / общо 114