Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Термосонди/готварски термометри

Марка: Levenhuk Model: 78931
Levenhuk F30 е безжична температурна сонда, която е предназначена за прецизна работа с месо. Нейната най-интересна функция е възможността за избор на вида месо и степента на изпичане. Затова можете да получите отлично приготвено ястие без много усилия. Устройството има също така таймер и функция за ..
47,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81398
Levenhuk Wezzer Cook MT30 е класически модел готварски термометър, създаден за помощ при приготвянето на различни ястия на правилната температура. Термометърът има удобна дръжка и дълга сонда, която се вкарва в месо, пай или друго приготвяно от Вас ястие. Температурата се показва на вградения монохр..
24,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81394
Готварски термометър Levenhuk Wezzer Cook MT40 е полезен кухненски инструмент, който измерва температурата на готвене на ястията и Ви предупреждава за превишаването й. С помощта на тази термосонда месото вече няма да прегаря, а печивата ще бъдат винаги меки и пухкави. Levenhuk Wezzer Cook MT40 може..
27,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81395
Благодарение на термометъра Levenhuk Wezzer Cook MT50 създаването на шедьоври във Вашата кухня ще бъде много по-лесно. Това малко устройство е предназначено за определяне на температурата на храната по време на нейното приготвяне, за да можете да изпълнявате точно рецептата и по този начин да подобр..
39,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81396
Термометърът Levenhuk Wezzer Cook MT60 с две термосонди с гъвкави кабели е много полезно устройство при готвене. Можете да измервате едновременно температурата на две ястия, които се готвят на различни места. Например, едното може да бъде на печката, а другото на грила. Благодарение на опцията за на..
42,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81397
Levenhuk Wezzer Cook MT90 е усъвършенстван модел готварски термометъра с четири термосонди. Всяка от термосондите е свързана с гъвкав кабел с дължина 1 m. Уредът може да измерва температурата на няколко ястия, които се готвят едновременно, без значение къде е поставена храната: във фурната, на печка..
99,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78869
Температурната сонда за готвене Levenhuk F10 е цифров термометър, който Ви помага при приготвянето на различни блюда. Тя може да се използва за бърза проверка на температурата на продуктите, така че да сте сигурни, че ще ги сготвите по правилния начин. Това е най-важно, когато става дума за месо, но..
15,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78870
Чрез сондата за готвене Levenhuk F20 процесът на готвене ще стане по-управляем. Този цифров термометър измерва бързо температурата на храната, може да записва текущата температура и осигурява функция за отчитане на максималната и минималната температура. Всички тези функции са поместени в компактно ..
19,95 лв.
1 - 8 / общо 8