Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Монитори за качество на въздуха

Марка: Levenhuk Model: 81406
Levenhuk Wezzer Air MC10 е уред, който трябва да притежават всички, които живеят в градска среда, особено тези, които нямат много време в ежедневието си, за да подобрят своето здраве и качество на живот. Ако не проветрявате помещението, в което се намирате, продължително време, концентрацията на въг..
119,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81407
Високите концентрации на въглероден диоксид оказват отрицателно въздействие върху нашето качество на живот. Чувствате се отпуснати, по-трудно се концентрирате и може да получите главоболие, дори мигрена. Ако ситуацията е извън контрол продължително време, може да започнете да се чувствате сънливи ил..
144,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81409
Ако живеете в голям град или близо до промишлена зона, трябва да следите внимателно качеството на въздуха, който дишате. Лошата екологична среда и близостта до промишлени зони могат да въздействат отрицателно върху здравето Ви и да доведат до възникване на хронични заболявания: бронхит, астма, алерг..
179,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81408
Чрез монитора за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM40 животът в големия град може да се подобри. Въздухът в големите градове обикновено е наситен с вредни емисии от строителни площадки, автомобили, машини и промишлени предприятия. Всичките те отделят във въздуха тонове миниатюрни части..
199,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81410
Качеството на живот на хората, които живеят в големи градове, се влияе от множество техногенни фактори. Преди всичко се сблъсквате със смога. За да избегнем това, като правило се опитваме да не отваряме прозорците толкова често. На второ място е шумовото замърсяване: Ревът на автомобилите и шумът на..
269,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81402
Levenhuk Wezzer Air MC20 е настолен монитор за качеството на въздуха, който измерва нивата на въглеродния диоксид, температурата и влажността. Цветна скала на течнокристалния екран показва концентрацията на въглероден диоксид. При превишаване на граничните стойности тя Ви предупреждава да проветрите..
139,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81404
Мониторът Levenhuk Wezzer Air MC30 измерва концентрацията на въглероден диоксид, който е важен параметър, определящ не само качеството на въздуха в помещенията, но и здравословната среда и общия комфорт на хората в стаята. Когато във въздуха има повече въглероден диоксид и по-малко кислород, хората ..
144,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81405
Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC40 ще бъде полезен за всички, които се грижат за своето здраве и за здравето на членовете на семейството си. Това устройство измерва концентрацията на въглероден диоксид и Ви предупреждава при превишаване на граничните стойности. Дори ако възд..
159,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81400
Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC50 измерва нивата на въглероден диоксид и показва резултатите на течнокристалния екран. Това е изключително важен параметър, който определя качеството на въздуха в помещенията и поради това влияе върху ежедневния комфорт на хората в тях. Висок..
179,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81403
Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC60 е компактно настолно устройство, което измерва концентрацията на въглероден диоксид, температурата и влажността. Данните се показват на голям течнокристален екран с цветово кодирана скала за комфорт, която се базира на показанията за ниво н..
209,95 лв.
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM50
Изчерпана наличност
Марка: Levenhuk Model: 81401
Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM50 измерва параметрите на въздуха, които са важни за човешкото здраве, като нивото на въглероден диоксид и фини прахови частици. Това са невидимите заплахи, с които се сблъскват ежедневно възрастните и децата, особено в големите градове. В..
219,95 лв.
1 - 11 / общо 11