Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Термометри

Марка: Levenhuk Model: 78887
Термометърът Levenhuk Wezzer BASE L50 измерва температурата както на закрито, така и на открито. Можете да получите най-точните, специфични за местоположението климатични данни, без да използвате услуги на трети страни, предлагащи прогноза за времето. Винаги ще бъдете осведомени за това кога времето..
39,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78893
Това е термометърът Levenhuk Wezzer PLUS LP30 – великолепен инструмент за следене на времето на открито и за контролиране на микроклимата в помещението. Той регистрира точни вътрешни и външни температури, измерва влажността на външния въздух, прогнозира времето и оценява тенденциите в метеорологични..
99,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81386
Levenhuk Wezzer SN10 е предназначен за измерване на температурата на въздуха в сауна. Устройството се състои от основен модул с екран, който трябва да се монтира в съблекалнята, и разположена в сауната термосонда с проводна връзка, с 3-метров кабел. Устройството също така помага да се загрее сауната..
34,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81387
Термометърът Levenhuk Wezzer SN20 е уред, който е създаден специално за проследяване на промените на температурата в сауната. Той е с отделяща се термосонда с проводна връзка, с кабел и поради това може да измерва температурата на две места едновременно. Устройството е много точно, издръжливо и наде..
44,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78889
Часовник-термометърът с проектор Levenhuk Wezzer BASE L70 е стилно многофункционално устройство за Вашия дом, което може да служи като отлична декорация на всеки интериор. С това устройство можете да проверите часа, стайната температура и нивото на влажността. Цифрите на часа се проектират върху сте..
54,95 лв.
1 - 5 / общо 5