Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

(EN) Комплект космически плакати Levenhuk

(EN) Комплект космически плакати Levenhuk
(EN) Комплект космически плакати Levenhuk

Описание

Комплектът се състои от 3 плаката: Луната, Слънчевата система, Слънцето и други звезди.
Размери на плаката: A1 (84x60 cm).
Материали: гланцирана хартия.

Да образоваме хората за Вселената винаги е била нашата страст. Ние наистина вярваме, че основното познание за астрономията е много важно за образованието на всекиго. Въпреки всичко, винаги трябва да виждаме цялата картина, нали? Ето защо проектирахме серия висококачествени космически плакати – освен останалите ни продукти, – които ще Ви дадат идея как изглежда Вселената и ще Ви представят интересни факти за космоса. Плакатите изглеждат страхотно и са пленителни, независимо дали на стената на тийнейджърската или на класната стая.

Плакат на Слънцето и други звезди Levenhuk

72242_poster-stars_bg

Има няколко невероятно гигантски звезди във Вселената. Всъщност, някои от тях са толкова огромни, че нашето Слънце би изглеждало като песъчинка до канара, ако ги сравните. Е, сега можете наистина да ги сравните с този цветен плакат. Вижте как би изглеждало Слънцето до Цефей, Антарес, Бетелгейзе и още няколко добре познати по-големи звезди. А, да, и Земята е там, но е безкрайно малка.

В плаката са подредени логически и блокчета с любопитна информация за състава и историята на образуване на всяка звезда.

Плакат на Луната Levenhuk

72242_poster-moon_bg

Запознайте се с Луната, единственият естествен сателит на Земята. Някога да сте се чудили за възрастта, теглото и състава на това удивително творение? Знаете ли кой е бил в първия екип, кацнал на Луната? Или колко експедиции до Луната е имало? И какво представляват тъмните петна по повърхността на Луната? Е, дори да знаете всички тези неща, Вашите деца може да се чудят за тях. Този плакат ще им даде всички отговори по много креативен начин. В допълнение на изображението на Луната с висока резолюция плакатът има логично подредени блокчета с любопитна информация.

За разлика от много други планети, Земята има само един сателит, и тъй като е най-яркият обект на нощното небе, този сателит е запленявал човечеството хилядолетия наред.

Ще научите за историята на изследването на Луната, ще научите всички характеристики на спътника на Земята и ще намерите отговори на много въпроси, които интересуват човечеството, включително природата на тъмните петна на лунната повърхност.

Плакатът несъмнено ще е от интерес и за деца, и за възрастни. Информацията е представена в лесен за четене формат.

Плакат на Слънчевата система Levenhuk

72242_poster-solar_bg

Запознайте се със Слънцето, единствената звезда в нашата система, както и с осемте планети, които обикалят около него: Меркурий, Венера, Земята и Марс (т.нар. вътрешни планети); Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун (т.нар. външни планети). Някога да сте се чудили какво ще се случи със Слънцето след пет или шест милиарда години? Или мислили ли сте за историята и състава на планетите в Слънчевата система? Този плакат Ви осигурява логично подредени блокчета с любопитна информация, която отговаря на тези и на много други въпроси.

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

МаркаLevenhuk, Inc., USA
Гаранция, години2
EAN5905555008080
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm35x0.5x30
Транспортно тегло, kg0.227
Приложениеза деца, за ученици и студенти, за възрастни
Тип на изданиетокарта
Носител за съхранение на даннипечатно издание
Формат, cm84x60 (A1)
Листове3
Материалкредова хартия, офсетов лак
Тип на картататематични илюстрации, справочна информация, повърхността на Луната
Езиканглийски
35,95 лв.
  • : В наличност
  • Номер: 61052