Категории
Количка
Възможност за покупка на кредит с УниКредит

Термохигрометри

Марка: Levenhuk Model: 78883
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer BASE L10 е малко устройство, което Ви помага да контролирате нивата на температурата и влажността в помещението. То е полезна в апартамент, офис или вила, или при пътуване. Устройството няма други допълнителни функции – то е отличен базов модел за контрол на ключови..
19,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78886
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer BASE L30 е практично цифрово устройство, което ще се превърне в полезен инструмент за всяко домакинство. То не само измерва стайната температура и влажността на въздуха, но също така показва тенденциите в промените на метеорологичните параметри. С такъв инструмент в..
29,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78885
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer BASE L30 е практично цифрово устройство, което ще се превърне в полезен инструмент за всяко домакинство. То не само измерва стайната температура и влажността на въздуха, но също така показва тенденциите в промените на метеорологичните параметри. С такъв инструмент в..
29,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78888
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer BASE L60 е стилно устройство с интересен дизайн, което измерва температурата и влажността в помещението. Устройството ще бъде хубав подарък за привържениците на технологиите за интелигентни домовете; то ще бъде полезно в градски апартамент, вила или при пътуване. С ..
49,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 78891
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer PLUS LP10 прави стаята в дома или офиса да изглежда страхотно поради своя стилен дизайн и цветен течнокристален екран. Това малко устройство измерва температурата и нивото на влажността в помещението, така че винаги ще бъдете информирани за ключовите параметри на ми..
79,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81399
Levenhuk Wezzer Teo TH30 е полезно устройство за всяко домакинство. Моделът е конструиран специално за измерване на температурата и влажността, но има редица други полезни странични функции, които осигуряват възможност за подробно следене на данните. Ето защо, ако за Вас е важно да поддържате комфор..
39,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81388
Термохигрометърът Levenhuk Wezzer Teo TH40 е стилен уред за употреба у дома или в офиса. Той има контрастен цветен екран с фоново осветление и е оборудван с безжичен датчик за измерване на температура и влажност, който може да се поставя на разстояние до 80 метра от основния модул. Освен че измерва ..
64,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81389
Levenhuk Wezzer Teo TH50 е термохигрометър със сензорно управление и включен дистанционен датчик. Неговата основна функция е да Ви информира за вътрешната и външната температура и влажност и да оценява тези два параметъра, да проверява метеорологичните условия и да съобщава за негативни тенденции. В..
69,95 лв.
Марка: Levenhuk Model: 81411
Термохигрометърът с мониториране на шума Levenhuk Wezzer Teo TH70 измерва не само температурата и влажността на въздуха, но и нивото на шумово замърсяване. Уредът е много полезен, тъй като показва дали условията в даден апартамент, офис или фабрика са оптимални за живот и за работа. Много е важно да..
129,95 лв.
Марка: Bresser Model: 74621
The National Geographic thermo-hygrometer offers the possibility to measure temperature and air humidity in or around your house at 4 different locations, with simple monitoring at one location: Is my cellar room too moist and threatened by mould? Is the children’s bedroom temperature all well..
99,95 лв.
Марка: Bresser Model: 75688
An ideal room climate not only has positive effects on your well-being, it is also good for our health. The two critical values which determine the room climate are the temperature and the relative humidity. A too low humidity for instance does not only cause burning eyes and chapped lips, it also ..
49,95 лв.
1 - 11 / общо 11